Verwarming

U bouwt of verbouwt en u bent op zoek naar een energievriendelijke en performante verwarmingsoplossing voor zowel vloerverwarming of waarbij u de bestaande radiatoren kunt behouden. Of u wenst uw ganse verwarmingsinstallatie te moderniseren. Dan is een warmtepomp de juiste keuze.

Een luchtwater-warmtepomp, aangevuld met een binnentoestel, de hydrokit, kan worden aangesloten op vloerverwarming, radiatoren en/of ventilo-convectoren. De warmtepomp is dankzij zijn inverter-compressor energiezuinig en werkt feilloos tot een buitentemperatuur van -20°C.

Vloerverwarming:

Met een warmtepomp gekoppeld aan een vloerverwarmingssysteem bieden wij u een alternatief voor verwarming en sanitair warm water op gas of stookolie voor residentiële toepassingen. Het systeem zorgt voor een behaaglijke warmte tijdens de wintermaanden, verkoeling op warme dagen, en voldoende warm water voor alle sanitaire voorzieningen in huis. Ideaal dus in deze tijd van stijgende energieprijzen.

Radiatoren:

Daikin presenteert met de Altherma een lucht/water-warmtepomp die zeer geschikt is voor renovaties. De Altherma Hoge temperatuur onttrekt warmte aan de buitenlucht en verhoogt deze tot een temperatuur die geschikt is voor verwarming. Koelmiddelleidingen brengen de warmte over naar de binnenunit. De binnenunit verhoogt de temperatuur verder tot 80 graden, geschikt voor verwarming met radiatoren en als warm water. Daikin garandeert dat dit product bij zeer lage buitentemperaturen een goed comfort biedt zonder bijverwarming. De Altherma is geschikt voor renovaties omdat het volstaat om de bestaande ketel te vervangen zonder dat je aan de verwarmingsleidingen moet komen.

BELANGRIJK:

Bij VERVANGING van uw huidige verwarmingsketel door een Warmtepomp kan u 40% van uw investering recupereren via uw belastingen!

Daikik Altherma

General Waterstage