Sanitair Warm Water

Sanitaire warmwatertank

Het unieke ontwerp en de uitgekiende plaatsing van alle systeemcomponenten garanderen een maximale energiezuinigheid van uw warmwatersysteem. Het water in de opslagtank wordt in de eerste plaats opgewarmd door de thermische energie uit de buitenlucht, dankzij een warmtewisselaar die is aangesloten op de warmtepomp. Een bijkomend elektrisch verwarmingselement in de sanitaire warmwatertank zorgt, indien nodig, voor extra opwarming van het water voor de douche, het bad of de keuken. Op geregelde tijdstippen wordt het water automatisch opgewarmd tot 70°C, om bacteriegroei uit te sluiten. Met een sanitaire warmwatertank beschikt u altijd over aangenaam warm en perfect veilig water. De sanitaire warmwatertanks zijn beschikbaar in verschillende formaten, afhankelijk van uw dagelijks waterverbruik.

Warmtepompboiler

Niet meteen toe aan een nieuw verwarmingssysteem? Toch kan je voor de voorziening van sanitair warm water gebruikmaken van warmtepomptechnologie.
Met de ‘stand alone’ warmtepompboiler heb je voor de vaatwas, douche of bad geen fossiele brandstoffen meer nodig. De boiler bestaat uit één enkel binnentoestel dat je bijvoorbeeld in de garage of technische ruimte plaatst. Hierdoor kan het systeem gebruikmaken van de aanwezige binnenlucht om het water op te warmen, wat zeker in de wintermaanden een groot voordeel is.

sanistage general warmtepompboiler

/userfiles/files/PAW-DHWM.pdf