Contacteer ons

slide1.jpg

slide2.jpg

slice01.jpg

slice02.jpg

slice03.jpg

slice04.jpg

slice05.jpg

slice06.jpg

slice07.jpg

slice08.jpg

slice10.jpg

slice11.jpg

slice12.jpg

BEN.jpg

panasonic.jpg

resol.jpg

solar-world.jpg

Zonnepanelen Mechelen

U ziet zonnepanelen meer en meer in het straatbeeld. Een zonnestroomproject biedt dan ook heel wat voordelen: u spaart niet alleen een hoop kosten uit, het is bovendien ook milieuvriendelijk. Voor zonnepanelen in Mechelen moet u beslist bij Reluz want wij bieden een maximaal rendement en een klantvriendelijke service.

Reluz levert zonnepanelen in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. Wij bieden u een volledig vrijblijvende rendementsberekening voor een zonne-installatie op uw woning. Deze gratis service laat u toe de kosten en het rendement te vergelijken. Elke cent uit elke zonnestraal halen is ons doel.

Als merkonafhankelijke leverancier bieden wij u een uitgebreid gamma van geselecteerde topmerken zoals Panasonic, Sunpower, SolarWorld en Solarwatt. Reluz staat gekend om zijn uitstekende klantenservice, professionaliteit en correcte prijzen. Onze medewerkers zijn vakbekwaam en puttend uit hun ervaring vinden zij voor u het meeste geschikte zonnesysteem. De omvormer of inverter, die de gelijkstroom omzet in wisselstroom voor uw elektriciteitsnet, moet immers perfect aangepast zijn aan de zonnepanelen om een optimaal rendement te bekomen. De efficiëntie van het geheel is bepalend voor de hoeveelheid opgewekte stroom en dus voor de winst die u maakt.

Voor referenties van zonnepanelen in de streek rond Mechelen, kunt u een kijkje nemen op onze website www.reluz.be. Onze adviseurs helpen u bij het realiseren van uw hoogrenderend zonneproject. Ook het montagesysteem verschilt van dak tot dak. Voor elk type dak hebben wij een geschikt systeem van marktleider Schletter. Dit topmerk levert uitstekende kwaliteit, inclusief roestvrij staal en hoogwaardige materialen. U krijgt steeds een fabrieksgarantie van 10 jaar op uw montagesysteem.

Reluz plaatst uw zonnepanelen in Mechelen via professionele plaatsingprocedés en wij garanderen u een perfecte afwerking. Voor meer informatie in verband met het plaatsen van zonnepanelen op uw woning in Mechelen, kunt u ons opbellen op het nummer 015 24 91 31. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen. Op onze website vindt u uitgebreid informatie over ons aanbod zonnepanelen, airconditioning systemen en warmtepompen.