Contacteer ons

slide1.jpg

slide2.jpg

slice01.jpg

slice02.jpg

slice03.jpg

slice04.jpg

slice05.jpg

slice06.jpg

slice07.jpg

slice08.jpg

slice10.jpg

slice11.jpg

slice12.jpg

BEN.jpg

panasonic.jpg

resol.jpg

solar-world.jpg

Zonnepanelen Lier

Op zoek naar kwaliteitsvolle, duurzame zonnepanelen in de regio van Lier? Reluz bvba levert fotovoltaïsche zonnepanelen van topkwaliteit in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant. In ons aanbod hebben wij voornamelijk wereldwijde topmerken zoals Panasonic, Sunpower, SolarWorld en Solarwatt.

Omdat Reluz bvba een merkonafhankelijke leverancier is, kunnen wij steeds de meest geschikte zonnepanelen leveren voor uw specifieke situatie. Wij brengen alle mogelijke factoren die uw rendement kunnen beïnvloeden in rekening. Zo zorgen wij ervoor dat uw zonnestroomproject optimaal rendeert. Geïnteresseerden voor zonnepanelen in Lier kunnen dan ook vooraf steeds gratis en vrijblijvend een rendementsberekening aanvragen. Een afspraak met een van onze medewerkers kunt u telefonisch vastleggen via het nummer 015 24 91 31.

Onze professionele adviseurs leggen u graag het belang uit van de match tussen zonnepanelen en omvormers voor een maximaal rendement. Alles moet precies op elkaar afgestemd zijn. Onze medewerkers zoeken voor u het meest geschikte en renderende systeem.

De montagesystemen van Reluz bvba zijn allen van het Duitse topmerk Schletter. Deze marktleider op vlak van montagesystemen voor zonnepanelen beschikt voor elk dak over een specifiek systeem. Alle materialen zijn duurzaam en van hoogstaande kwaliteit. U krijgt bovendien een fabrieksgarantie van 10 jaar op het montagesysteem.

Woont u in Lier en wilt u zonnepanelen, dan kunt u op onze website www.reluz.be verschillende referenties vinden in uw buurt. Reluz bvba garandeert u een goede prijs-kwaliteitverhouding, een optimaal rendement, professionele werknemers en kwaliteitsvol materiaal. Alles gebeurt volgens de modernste technieken en wij zorgen voor een perfecte installatie en een optimaal rendement. Voor onze klanten is er bovendien 7 dagen op 7 een naverkoop service beschikbaar.

Bent u geïnteresseerd in zonnepanelen voor uw woning in Lier? Voor concrete afspraken en vragen, kunt u ons opbellen op het nummer 015 24 91 31. Op onze website kunt u overigens terecht voor meer informatie over ons aanbod zonnepanelen, warmtepompen en airconditioning systemen.