Contacteer ons

slide1.jpg

slide2.jpg

slice01.jpg

slice02.jpg

slice03.jpg

slice04.jpg

slice05.jpg

slice06.jpg

slice07.jpg

slice08.jpg

slice10.jpg

slice11.jpg

slice12.jpg

BEN.jpg

panasonic.jpg

resol.jpg

solar-world.jpg

Zonnepanelen Herentals

Vindt u het ook hoognodig tijd om te kiezen voor het milieu en een meer economische energieoplossing? Kies dan voor duurzame en renderende zonnepanelen! Woont u in Herentals en wenst u zonnepanelen, dan vindt u bij Reluz alles wat u zoekt.

Reluz, de specialist in het installeren van zonnepanelen in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant, garandeert u kwaliteit en professionaliteit. Als merkonafhankelijke leverancier beschikken wij over een groot aanbod van wereldwijde topmerken zoals Panasonic, Sunpower, SolarWorld en Solarwatt . Ook de installatie gebeurt op een professionele en snelle manier door ons team van vakbekwame technici. Wij willen niets minder dan het maximaal mogelijke rendement voor uw specifieke situatie. Voor referenties van onze zonnepanelen in Herentals, Geel, Mechelen en andere steden kunt u een kijkje nemen op onze website www.reluz.be.

Wij bieden onze klanten steeds een gratis en volledig vrijblijvende rendementsberekening zodat u een idee krijgt van de kosten en het rendement in uw specifieke situatie. U woont in Herentals en wenst zonnepanelen? Dan kunt u steeds een afspraak maken met 1 van onze adviseurs om bij u langs te komen voor professioneel advies en nuttige tips. Een belletje naar 015 24 91 31 volstaat. Voor onze klanten is er bovendien 7 dagen op 7 een naverkoop service beschikbaar.

Deskundig advies is aan te raden want voor elk specifiek dak zijn andere zonnepanelen, omvormers of montagesystemen nodig indien wij het maximale rendement eruit willen halen. Voor onze montagesystemen werken wij enkel met het Duitse topmerk Schletter. Schletter heeft voor elk dak een systeem beschikbaar. De materialen van de montagesystemen zijn van roestvrij staal en de profielen zijn uit aluminium. Enkel de beste kwaliteit volstaat voor uw zonnestroomproject.

Voor zonnepanelen te Herentals moet u beslist bij Reluz zijn, want wij bieden een goede klantenservice, correcte prijs en professionele aanpak. Concrete vragen beantwoorden wij graag op het nummer 015 24 91 31.