Contacteer ons

slide1.jpg

slide2.jpg

slice01.jpg

slice02.jpg

slice03.jpg

slice04.jpg

slice05.jpg

slice06.jpg

slice07.jpg

slice08.jpg

slice10.jpg

slice11.jpg

slice12.jpg

BEN.jpg

panasonic.jpg

resol.jpg

solar-world.jpg

Zonnepanelen Geel

Zit u in met het milieu of wilt u graag wat besparen op uw energiefactuur? Met zonnepanelen slaat u 2 vliegen in 1 klap. Zonnepanelen zijn immers zowel goed voor het milieu als voor uw portefeuille! In de regio van Geel kunt u voor zonnepanelen terecht bij Reluz .

Reluz, werkzaam in de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant, is specialist op vlak van plaatsen van renderende zonnepanelen. Daarbij worden enkel wereldwijde topmerken zoals Panasonic, Sunpower, SolarWorld en Solarwatt gebruikt. Doordat Reluz een merkonafhankelijke leverancier is van zonnepanelen (o.a. in Geel) is er een uitgebreid gamma topproducten beschikbaar.

Onze uitdaging is om uw investering in zonnepanelen zo rendabel mogelijk te maken. Hiervoor hebben wij een gemotiveerd team van specialisten en adviseurs ter beschikking die u wegwijs maken door ons ruime aanbod. Zij helpen u bij het vinden van het geschikte systeem om zoveel mogelijk uit elke zonnestraal te halen.

Reluz is gespecialiseerd in maatwerk, bij ieder huis gaat het immers om een specifiek geval. Ook de omvormer die de gelijkstroom van de zonnepanelen omzet in wisselstroom voor het net, moet nauwgezet afgestemd zijn op de zonnepanelen voor een maximaal rendement. Gelukkig helpen onze adviseurs u graag een handje. Potentiële klanten (Mechelen, Lier, Geel…) kunnen voor zonnepanelen steeds een complete voorstudie aanvragen waarbij het rendement berekend wordt. Dit is volledig gratis en vrijblijvend, maar aan te raden indien u een hoogrenderend systeem wenst.

Op onze website www.reluz.be vindt u uitgebreid info over ons brede gamma aan kwaliteitsvolle topproducten. U vindt er ook referenties van door ons geplaatste zonnepanelen in Geel, Berlaar, Kontich… Voor concrete informatie of vragen over onze zonnepanelen en de installatie ervan kunt u ons steeds bereiken op het nummer 015 24 91 31. Telefonisch kunt u dan ook een afspraak vastleggen zodat 1 van onze werknemers eens bij u thuis langskomt voor deskundig advies.