Contacteer ons

slide1.jpg

slide2.jpg

slice01.jpg

slice02.jpg

slice03.jpg

slice04.jpg

slice05.jpg

slice06.jpg

slice07.jpg

slice08.jpg

slice10.jpg

slice11.jpg

slice12.jpg

BEN.jpg

panasonic.jpg

resol.jpg

solar-world.jpg

Zonneboiler

Een zonneboiler is een milieuvriendelijk en voordeling systeem om water op te warmen door gebruik te maken van zonne-energie.

Het laten plaatsen van een zonneboiler heeft meerdere voordelen: U spaart het milieu door groene energie te gebruiken en uw energiekosten zullen aanzienlijk verminderen. Hiernaast kan u de installatie professioneel laten uitvoeren, onze adviseurs zullen ervoor zorgen dat de zonnecollector op de meest geschikte locatie geplaatst wordt om uw rendement te maximaliseren.

Het rendement van een zonneboiler is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Het klimaat: hoe meer de zon schijnt, hoe meer licht de zonnecollector kan opnemen om het water op te warmen.
  • De hellingshoek van de zonnecollector.
  • De plaats waar de zonnecollector geïnstalleerd wordt.

Het klimaat kunnen we niet veranderen, maar de adviseurs van Reluz zorgen er wel voor dat de installatie en hellingshoek van uw zonneboiler zodanig worden afgestemd op uw persoonlijke situatie, zodat uw rendement geoptimaliseerd wordt.

Indien u geïnteresseerd bent in het laten installeren van zonneboiler en u in de provincie Antwerpen of Vlaams-Brabant woont, bent u bij Reluz op de juiste plaats! Voor een afspraak met een van onze medewerkers in verband met de installatie van een zonneboiler, volstaat het om te telefoneren naar 015 24 91 31.

Voor meer informatie of indien u vragen heeft, kan u contact opnemen via onze website of kan u bellen naar 015 24 91 31. U kan ook een mail sturen naar info@reluz.be. Voor onze klanten is er bovendien 7 dagen op 7 een naverkoop service beschikbaar.