Contacteer ons

slide1.jpg

slide2.jpg

slice01.jpg

slice02.jpg

slice03.jpg

slice04.jpg

slice05.jpg

slice06.jpg

slice07.jpg

slice08.jpg

slice10.jpg

slice11.jpg

slice12.jpg

BEN.jpg

panasonic.jpg

resol.jpg

solar-world.jpg

Warmtepompen prijs

Bent u op zoek naar milieuvriendelijke, kwaliteitsvolle warmtepompen aan een correcte prijs? Inwoners van de provincie Antwerpen of Vlaams-Brabant kunnen bij Reluz terecht voor warmtepompen om uw woning, kantoorruimte of zwembad te verwarmen. Reluz garandeert u enkel met A-label merken zoals Samsung, Panasonic en Daikin te werken. Onze professionele en gemotiveerde werknemers installeren uw warmtepomp nauwkeurig en met een hoogstaande afwerking. Voor de prijs van de verschillende door ons aangeboden merken warmtepompen, contacteer ons via onze website www.reluz.be, via email info@reluz.be of telefonisch op het nummer 015 24 91 31 .

Zoals de naam het zegt, pompt een warmtepomp warmte van een lagere naar een hogere temperatuur. Een warmtepomp haalt energie uit de lucht, water of aarde en doet hiervoor beroep op elektrische energie. Hierdoor is een warmtepomp een milieuvriendelijk alternatief voor de klassieke systemen op fossiele brandstoffen. Gezien de stijgende energieprijzen wordt de prijs van warmtepompen snel teruggewonnen. Warmtepompen zitten in Vlaanderen dan ook steeds meer in de lift.

Tot een temperatuur van -20°C kan een warmtepomp uw huis perfect verwarmen in de winter. Bovendien kan dit systeem in de zomer omgekeerd worden om uw huis koel te houden. Warmtepompen kunnen zowel gebruikt worden bij nieuwbouw als bij het renoveren van een woning. Een lucht-water warmtepomp kan aangeschakeld worden op vloerverwarming of op wandverwarming. Zelfs oude verwarmingsinstallaties met radiatoren werken perfect met een warmtepomp.

De mogelijkheid om via de belastingen 40 procent van uw investering terug te winnen, is een extra duwtje in de rug om uw oude verwarmingsketel te vervangen door een warmtepomp.
Zoekt u nog extra informatie of zit u nog met vragen over de prijs van onze warmtepompen, dan kunt u ons ook steeds bereiken op het nummer 015 24 91 31 of via het luik 'contact' op onze website.