Contacteer ons

slide1.jpg

slide2.jpg

slice01.jpg

slice02.jpg

slice03.jpg

slice04.jpg

slice05.jpg

slice06.jpg

slice07.jpg

slice08.jpg

slice10.jpg

slice11.jpg

slice12.jpg

BEN.jpg

panasonic.jpg

resol.jpg

solar-world.jpg

Voordelen van zonnepanelen

U vraagt zich misschien af waarom het zo belangrijk is om zonnepanelen te plaatsen. Door de huidige manier van energieopwekking is er een nood ontstaan naar een milieuvriendelijke en duurzame energievoorziening, zoals zonne-energie. De economie waarin we nu leven, leidt namelijk tot een stijgende behoefte aan energie. Daarnaast raken de reserves van fossiele brandstoffen die momenteel gebruikt worden uitgeput en veroorzaken deze milieuproblemen zoals de opwarming van de aarde. Door het dalende aanbod van en de stijgende vraag naar energie zal ook de prijs hiervan stijgen. Energietransitie is dus noodzakelijk.

Niet alleen is een nieuwe energiebron noodzakelijk, het gebruiken van zonne-energie heeft dan ook vele voordelen.

U spaart veel kosten uit dankzij het rendement dat u krijgt indien u meer energie produceert dan u verbruikt. U hoeft u dus geen zorgen te maken voor hoge kosten van de installatie van de zonnepanelen, na het installeren brengen de zonnepanelen alleen maar op. U kan bij Reluz bvba gratis en volkomen vrijblijvend een rendementsberekening aanvragen vooraleer u een beslissing neemt, om een idee te krijgen over de kosten en het rendement. Wij helpen u om het maximaal mogelijke rendement te bereiken in uw specifieke situatie.

Een ander voordeel van zonnepanelen is dat ze milieuvriendelijk zijn. U bestrijdt het broeikaseffect door uw eigen groene stroom te produceren en te gebruiken. Daarnaast is zonne-energie wereldwijd beschikbaar en onuitputtelijk in tegenstelling tot fossiele brandstoffen.

Zonnepanelen zijn flexibel in gebruik. Voor alle soorten daken zijn andere zonnepanelen, omvormers en montagesystemen optimaal. U kan onze adviseurs om raad vragen om te weten te komen welk systeem u het maximale rendement zal opleveren.

U kan de installatie van uw zonnepanelen laten uitvoeren door een professionele installateur zoals Reluz. Hierdoor bent u verzekerd dat het installeren van u zonnepanelen op een deskundige manier gebeurt. Met vragen of voor meer informatie kan u steeds terecht bij onze adviseurs.

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van zonnepanelen en woont u in de provincie Antwerpen of Vlaams-Brabant? Neem contact op via onze website of bel naar 015 24 91 31 voor specifieke afspraken of vragen. Voor onze klanten is er bovendien 7 dagen op 7 een naverkoop service beschikbaar.