Contacteer ons

slide1.jpg

slide2.jpg

slice01.jpg

slice02.jpg

slice03.jpg

slice04.jpg

slice05.jpg

slice06.jpg

slice07.jpg

slice08.jpg

slice10.jpg

slice11.jpg

slice12.jpg

BEN.jpg

panasonic.jpg

resol.jpg

solar-world.jpg

Ventilatie installeren

Vindt u het belangrijk om zuinig om te gaan met energie? Dan is een goede isolatie vereist, en goede isolatie vereist gecontroleerd ventileren. Indien u in de provincie Antwerpen of Vlaams-Brabant woont, bent u bij Reluz aan het juiste adres voor het laten plaatsen van een ventilatiesysteem.

Het ventilatiesysteem dat Reluz installeert, maakt gebruik van een warmtewiel. Het plaatsen van ventilatie met een warmtewiel in plaats van de standaard kruiswisselaar biedt vele voordelen.

  • Een hoog totaal rendement en tijdbesparende plaatsing. Condensafvoer is niet nodig, dit vereenvoudigt en versnelt de installatie.
  • De luchtgroep blijft bij toepassing van een warmtewiel erg compact.
  • Door het regeneratieve karakter van het wiel wordt een deel van het vocht gerecupereerd, er is dus sprake van vochtterugwinning. Vooral in de winter is dit erg gewenst, te droge lucht wordt als onaangenaam ervaren en kan meubels en houten materialen beschadigen.
  • Er is het ganse jaar door temperatuurterugwinning. Het warmtewiel blijft tegen vorst beveiligd tot -12°C.
  • Door het moduleren van rotatiesnelheid in functie van temperatuur en luchtsnelheid, is een warmtewiel sturing in staat een optimaal warmte-terugwinrendement na te streven.

Het laten installeren van een ventilatie is dus zeer voordelig. Indien u interesse heeft in een installatie, of indien u vragen heeft of meer informatie wenst, kan u ons contacteren. Dit kan op onze website www.reluz.be te bezoeken, door een mailtje te sturen naar info@reluz.be of door te bellen naar 015 24 91 31.