Contacteer ons

slide1.jpg

slide2.jpg

slice01.jpg

slice02.jpg

slice03.jpg

slice04.jpg

slice05.jpg

slice06.jpg

slice07.jpg

slice08.jpg

slice10.jpg

slice11.jpg

slice12.jpg

BEN.jpg

panasonic.jpg

resol.jpg

solar-world.jpg

Installatie zonnepanelen

U wilt zonnepanelen plaatsen en hiermee een zo hoog mogelijk rendement bereiken? Woont u in de provincie Antwerpen of Vlaams-Brabant, dan kan Reluz u hiermee helpen. De specialiteiten van onze installateurs zijn maatwerk, vakmanschap, uitmuntende prestaties en engineering.

De optimale combinatie van zonnepanelen, omvormers en montagesystemen verschilt van dak tot dak. Onze installateurs helpen u met het zoeken naar de oplossing die u het hoogste rendement kan bieden.

Er wordt ook gekeken naar andere factoren die het rendement van de zonnepanelen kunnen verhogen en dus de terugverdientijd kunnen verkorten, zoals de hoek en de richting waarin de zonnepanelen geplaatst worden.

Het laten plaatsen van zonnepanelen heeft vele voordelen, zeker als u de zonnepanelen laat installeren door een gespecialiseerde installateur zoals Reluz. Wij garanderen het hoogst mogelijke rendement. Dit is mogelijk dankzij ons uitgebreide aanbod.

Voor concrete vragen of informatie rondom zonnepanelen en de installatie van zonnepanelen kunt u ons bereiken via de functie ‘Contacteer ons’ op onze website, door te mailen naar info@reluz.be of door ons te bellen op 015 24 91 31.