Contacteer ons

slide1.jpg

slide2.jpg

slice01.jpg

slice02.jpg

slice03.jpg

slice04.jpg

slice05.jpg

slice06.jpg

slice07.jpg

slice08.jpg

slice10.jpg

slice11.jpg

slice12.jpg

BEN.jpg

panasonic.jpg

resol.jpg

solar-world.jpg

Met airconditioning kan je lekker ontspannen thuis, zelfs als het buiten snikheet is. Of beter presteren op kantoor of in het bedrijf.

Bij een bepaalde temperatuur en vochtigheidsgraad voelen mensen zich een stuk prettiger. Een aangename omgevingslucht heeft een positief effect op ons: ze beïnvloedt de prestaties die we leveren en ons gevoel van welzijn.

Wat is airconditioning?

Inleidend leggen we even uit wat wordt bedoeld met airconditioning. We gaan ook eens even na waarom je voor airconditioning zou moeten kiezen. We helpen ook enkele misverstanden die de ronde doen over airco de wereld uit.

Hoe werkt airconditioning?

De werking van een airconditioner kom je in dit tweede deel te weten. Je krijgt eveneens een overzicht van de belangrijkste types en modellen van airconditioning. Voor de werking van airco zijn koelmiddelen nodig. Welke worden momenteel het meest gebruikt en wat met het milieu?

Hoe kies ik een airconditioning systeem?

In het derde deel krijg je een heleboel tips mee die de keuze van een airconditioning systeem alvast een beetje moeten vergemakkelijken. Via het 6-stappenplan kan je de juiste keuzes maken. Je kan ook het koelvermogen berekenen voor de ruimte die je van airco wilt voorzien. Al airco in huis? We geven je enkele tips voor het gebruik.

Warmtepompen

Warmtepompen zijn een valabel alternatief voor de traditionele verwarmingsinstallatie op gas of mazout. Bovendien kan er met een warmtepomp energievriendelijk verwarmd worden, met een minimum aan C02-uitstoot. Kom alles te weten over de warmtepomp, en welke toestellen de fabrikanten in huis hebben.